Θ. Μπαρής: Είμαστε υπερήφανοι για το έμψυχο δυναμικό του Δήμου Ερυμάνθου

mparhs_1-620×420

Με το πλέον νευραλγικό κομμάτι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στο οποίο στηρίζεται η λειτουργία των υπηρεσιών με σκοπό τη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών, τους εργαζόμενους στο Δήμο Ερυμάνθου συναντήθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου, επικεφαλής του συνδυασμού «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», Θεόδωρος Μπαρής.

Ο κ. Μπαρής επισκέφθηκε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και το Κέντρο Κοινότητας, όπου είχε συζήτηση με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κυρίως, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, αλλά πολλές φορές και μέσων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε πως προτεραιότητα για το συνδυασμό του, αμέσως μόλις αναλάβει τη διοίκηση του Δήμου είναι διεκδίκηση προσλήψεων, καθώς και η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών προκειμένου οι υπηρεσίες να περάσουν στην ψηφιακή εποχή, περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο τη γραφειοκρατία, αλλά και απαλλάσσοντας το προσωπικό από χρονοβόρες διαδικασίες που αποτρέπουν την οποιαδήποτε δημιουργική προσέγγιση των υποθέσεων των δημοτών.

«Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί τον πυρήνα του Δήμου μας. Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που υπό αντίξοες συνθήκες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και εργάζονται για την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας και ταυτόχρονα, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας δράσεις παρά το γεγονός ότι έχουν πενιχρά μέσα στη διάθεσή τους. Η οργάνωση της διοικητικής δομής του Δήμου και ο εκσυγχρονισμός της μέσω διαρθρωτικών παρεμβάσεων θα βελτιώσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πολίτες και θα απαλλάξουν το προσωπικό από τις χρονοβόρες, γραφειοκρατικές αγκυλώσεις», τόνισε ο κ. Μπαρής.

Share the Post