Ερύμανθος: Πέντε ακόμη υποψήφιοι με τον Θ. Μπαρή

mparis_erimanthos-620×420
Πέντε ακόμη υποψήφιους με το συνδυασμό «Συνεργασία για τον Ερύμανθο», ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής. «Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα και αισιοδοξία στους συνδημότες μας. Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε όρθιο τον Δήμο Ερυμάνθου και να τον οδηγήσουμε στην επόμενη ημέρα με ασφάλεια και δυναμική», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος καλωσορίζοντας και τους πέντε νέους υποψήφιους του συνδυασμού.
Πρόκειται για πέντε ακόμη ενεργούς πολίτες, οι οποίοι δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις στον κοινό αγώνα για έναν Δήμο ανοικτό, ανθρώπινο, φιλικό και ισχυρό.

 

Νικόλαος Κοτσίρης
Ο Νικόλαος Κοτσίρης γεννήθηκε στον Κάλανο Ερυμάνθου. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοσίας του Καλάνου.

 

Σωτηρία Ρουμελιώτη
Η Σωτηρία Ρουμελιώτη κατάγεται από το Ελληνικό Ερυμάνθου. Είναι κόρη του Νίκου Ρουμελιώτη και της Ελένης Κοτσώνη, ενώ είναι απόφοιτη του τμήματος Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος. Είναι μέλος του Συλλόγου ΣΕΛΛΕ. Εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας διατηρώντας τα τελευταία πέντε χρόνια γραφείο λογοθεραπείας στην Χαλανδρίτσα Δ. Ερυμάνθου.

 

Νικόλαος Μήλας
Ο Νικόλαος Μήλας γεννήθηκε στο στο Σταροχώρι Αχαΐας. Εισήλθε στη Σχολή Ικάρων το 1978 και ονομάσθηκε ανθυποσμηναγός Ιπτάμενος (Ι) το 1982. Μετά την αποφοίτησή του, από τη Σχολή Ικάρων τον Ιούνιο του 1982, τοποθετήθηκε στην 117 ΠΜ (Ανδραβίδα), όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως χειριστής μαχητικών αεροσκαφών F-4E (Phantom).
Φοίτησε σε σχολεία της Πολ. Αεροπορίας αλλά και αντιστοίχων του εξωτερικού. Αποστρατεύθηκε τον Μάρτιο του 2015 ως ευδοκίμως τερματίσας τη σταδιοδρομία του με τον βαθμό του αντιπτεράρχου.
Είναι παντρεμένος με τη Φωτεινή Μπούκλη δασκάλα και έχουν τρία παιδιά, ενώ είναι η πρώτη φορά που κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής και ασχολείται με τα κοινά.

 

Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος του Χρήστου
Ο Ανδρέας Κωνσταντακόπουλος γεννήθηκε στο Αλποχώρι Τριταίας. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Μητροπούλου και πατέρας τριών παιδιών. Υπηρέτησε τον τραπεζικό κλάδο, ως υπάλληλος στην Εθνική Τράπεζα, ενώ είχε διατελέσει και δημοτικός σύμβουλος Ερυμάνθου.

 

Ηλίας Παπαγιαννόπουλος του Νικολάου
Ο Ηλίας Παπαγιαννόπουλος του Νικολάου γεννήθηκε στη Δροσιά Τριταίας. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Γιωτοπούλου και έχουν τέσσερα παιδιά. Είναι κτηνοτρόφος-αγρότης και εν ενεργεία πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δροσιάς Δήμου Ερυμάνθου.

Share the Post