Επισκέψεις του «σπιράλ» και του Πέτρου Ψωμά σε Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, «ΜΕΡΙΜΝΑ» και «Κιβωτό της Αγάπης»

spiral_karamandaneio-620×420

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει τις επισκέψεις σε κοινωνικά ιδρύματα και συναντήσεις με φορείς της πόλης ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων και επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς. Αντιπροσωπεία της υποψήφιας δημοτικής αρχής επισκέφθηκε τα Ιδρύματα «Κιβωτός της Αγάπης» και «Μέριμνα» καθώς και το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών προκειμένου να ενημερωθούν για το έργο, την πορεία και τις δυνατότητες συνέργειας με το Δήμο.

Στην «Κιβωτό της Αγάπης» τα μέλη του “σπιράλ” συναντήθηκαν με την πρόεδρο του Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κατερίνα Νικολάου, η οποία μετέφερε στον Πέτρο Ψωμά τις ανάγκες του Ιδρύματος και στο ότι καλύπτονται με τη βοήθεια των Πατρινών συμπολιτών μας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις εθελοντικές απογευματινές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στην «Κιβωτό» και στην ανάγκη απασχόλησης σε ΚΔΑΠ των λειτουργικότερων τροφίμων.

Κατόπιν, ακολούθησε ξενάγηση και γνωριμία με το προσωπικό και τα φιλοξενούμενα παιδιά. Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η περιήγηση στο θάλαμο των ημιαυτόνομων παιδιών που περιμένουν να αγκαλιαστούν από την πόλη και τους πολίτες της.

ΣΤΟ Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ»

Στην συνέχεια, ο Πέτρος Ψωμάς και τα μέλη του “σπιράλ” επισκέφθηκαν το Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο Πατρών Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», όπου συναντήθηκαν με τηδιευθύντρια του Κέντρου Λαμπρινή Κωλέτσηκαι ενημερώθηκαν για τα προβλήματα χρηματοδότησης της δομής και το πρόγραμμα των 150 παιδιών που εξυπηρετεί καθημερινά.

Περνώντας από τα εργαστήρια του Θεραπευτικού Παιδαγωγικού Κέντρου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ψωμάς δέχθηκε δώρα και ευχές για καλή επιτυχία από τα παιδιά,  ενώ συνεχάρη τους εκπαιδευτές τους για την εξαιρετική δουλειά τους.

 

ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ

Τέλος, η αντιπροσωπεία του “σπιράλ” με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέτρο Ψωμάεπισκέφθηκε το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, το μοναδικό αποκλειστικά παιδιατρικό νοσοκομείο, που λειτουργεί στην Ελλάδα εκτός λεκανοπεδίου Αττικής.

Ο επικεφαλής του “σπιράλ” Πέτρος Ψωμάς συζήτησε με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Βασιλική Γεωργιοπούλου καθώς και τον πρόεδρο των εργαζομένων Βασίλη Αλεξόπουλο και τη διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Ευπραξία Μαλαχάτη.

Η δέσμευση για στήριξη με κάθε μέσο του πολύτιμου έργου που γίνεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα ήταν αυτονόητη για τον Πέτρο Ψωμά, από όποια θέση βρεθεί μετά τις εκλογές στις 26 Μαΐου .

Τον υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του “σπιράλ” Ευαγγελία Βαβαρούτα, Φώτης Θωμάς, Ράνια Μπότσολου,Ολγα Παπανικολάου και Ανδρέας Στρατουδάκης.

 

Περισσότερα νέα του “σπιράλ” στο www.spiralpatras.gr

Share the Post