Επίσκεψη Νεκτάριου Φαρμάκη και Χριστίνας Αλεξοπούλου στην παραλία της Αλυκής Αιγίου

dd-1-601×420
Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε κοινή επίσκεψη της Πολιτικής Μηχανικού Κας Χριστίνας Αλεξοπούλου, διαφαινόμενη υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με τη Ν. Δ., και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κου Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ανατολική Αιγιάλεια , προκειμένου να διαπιστώσουν από κοντά τις ζημιές που έχει προκαλέσει η διάβρωση των ακτών στην παραθαλάσσια ζώνη της περιοχής.
Μαζί στην επίσκεψη ήταν και ο Πρόεδρος του συλλόγου Αλυκής Νίκος Παπαδόπουλος, που τους προσκάλεσε όλους, μετά την Ανατολική Αιγιάλεια στην παραλία Αλυκής.
Στην επίσκεψη στην παραλία Αλυκής, είδαν από κοντά και ενημερώθηκαν για το μοναδικό βιότοπο, την επισκεψιμότητά του, τη δυσκολία πρόσβασης λόγω της απουσίας κάθετων δρόμων ή οδών διαφυγής και τις προοπτικές ανάδειξής του, εντόπισαν τις φθορές που προκαλεί στην παραλιακή ζώνη το φαινόμενο της διάβρωσης των ακτών και τέλος διαπίστωσαν την άσχημη – ζοφερή και επικίνδυνη εικόνα που δίνει στον επισκέπτη η κατάσταση των αποθηκών της παραλίας που ιδιοκτησιακά ανήκουν στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και έχουν παραχωρηθεί για χρήση στο Δήμο Αιγιαλείας.
Τον Κο Φαρμάκη και την Κα Αλεξόπουλου, συνόδευαν ο δικηγόρος Κος Τάκης Παπαδόπουλος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, ο πολιτικός μηχανικός ΜSc Κος Χριστόφορος Καπόπουλος, και το μέλος της Μ. Κ. Ο. ” Διάσωση Ακτών – Savecoast “, ( όπου συμμετέχει και ο Σύλλογος Αλυκής ), Κος Τρύφωνας Παπαδόπουλος.
/ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Share the Post