Δ. Καλογερόπουλος: Γιατί ο κ. Γούτος αποφεύγει το δημόσιο διάλογο μαζί μας;

kalogeropoulos-filippatos-560×240

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας, Δημήτρης Καλογερόπουλος αναφέρει τα εξής:

“Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας και επικεφαλής του συνδυασμού «αιγιάλεια τώρα» Δημήτρης Καλογερόπουλος, μέσω ανακοίνωσής του, την Κυριακή 26 Μαΐου, μετά το τέλος των εκλογικών διαδικασιών, κάλεσε τον κ. Χρήστο Γούτο, να ορίσει ημερομηνία δημόσιας συζήτησης (debate), επειδή θεωρεί ότι τα προβλήματα του τόπου πρέπει να συζητηθούν δημόσια.

Όπως ακούσαμε στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ, την Δευτέρα 27 Μαΐου, ο κ. Γούτος αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας, λέγοντας μάλιστα, χαρακτηριστικά, ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξής του: «Όχι μόνο αποδεχόμαστε, αλλά να καθίσουμε ώρες να συζητήσουμε».

Προς μεγάλη έκπληξη μας, κι ενώ περιμέναμε να μάθουμε την ημερομηνία διεξαγωγής, την αμέσως επόμενη ημέρα, στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ακούσαμε δήλωση – απάντηση του κ. Γούτου, μέσω της οποίας μάθαμε ότι τελικά δεν θα…μπορέσει να συζητήσει δημοσίως και προτιμά τη σιωπή!

Παράλληλα και ο εκπρόσωπος τύπου της παράταξης του, ο οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε αναφέρει ότι: «Είμαστε ανοιχτοί σε ατελείωτους διαλόγους», έκανε…στροφή, λέγοντας ότι θα… καταλάβουμε από το debate της Κυριακής 2 Ιουνίου.

Εμείς το μήνυμα των εκλογών και των πολιτών το έχουμε καταλάβει πολύ καλά, αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι γιατί ο κ. Γούτος, που είναι «ανοιχτός σε διαλόγους και μπορεί να κάθεται να συζητάει επί ώρες», αποφεύγει το δημόσιο διάλογο μαζί μας. Φοβάται κάτι;

Τον καλούμε, έστω και τώρα, να αναθεωρήσει την απόφασή του και να δεχτεί να κάνει δημόσια συζήτηση μαζί μας, κάτι άλλωστε που περιμένουν να ακούσουν όλοι οι Αιγιαλείς και προτείνουμε την πλατεία Αγίας Λαύρας στο Αίγιο, ενώπιον των συμπολιτών.”

Share the Post