Δυτική Ελλάδα: Η Μαρία Παναγοπούλου υποψήφια με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

gko-34-9-620×420

Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, στο πλευρό του Νεκτάριου Φαρμάκη με το συνδυασμό «Όλα από την αρχή», θα είναι η Μαρία Παναγοπούλου, σύμφωνα με δημοσίευση που έκανε η ίδια στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook.

Γεννήθηκε στην Πάτρα στις 21 Μαΐου 1993. Το 2011 αποφοίτησε από το Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο «Ελληνική Αναγέννηση». Τα έτη 2011 – 2015 πραγματοποίησε προπτυχιακές σπουδές στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Το 2016 ξεκίνησε τη φοίτησή της στο Διατμηματικό – Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πολιτική Ανώτατης Εκπαίδευσης: Θεωρία και Πράξη» στο ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Πατρών όπου και βρίσκεται στη διαδικασία εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας.

Το 2018 ξεκίνησε να παρακολουθεί το επιμορφωτικό πρόγραμμα Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (ΕΑΕ) του ΚΕΔΙΒΙΜ του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Το σχολικό έτος 2016 – 2017 εργάστηκε στην ιδιωτική προσχολική εκπαίδευση. Είναι κάτοχος πιστοποιητικού C2 στα αγγλικά και Β1 στα γαλλικά.

Στα ενδιαφέροντά της εντάσσονται η ενασχόληση με το χορό μέσα από τη συμμετοχή της σε χορευτικά συλλόγων καθώς και η ενασχόληση με τον αθλητισμό με τη συμμετοχή της σε δρομικούς αγώνες. «Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μου, δεσμεύομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για ένα καλύτερο αύριο στη Δυτική Ελλάδα.

Σας καλώ να ενωθούμε ώστε να τα φτιάξουμε «Όλα από την αρχή»» δήλωσε χαρακτηριστικά η νεαρή υποψήφια.

 

Δυτική Ελλάδα: Η Μαρία Παναγοπούλου υποψήφια με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

Share the Post