Δυτική Αχαϊα: Υποψήφιος με την παράταξη Νικολάου ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Διακάτος

54514451_794408820922047_3086532037717262336_n-620×420

«Ύστερα από δυο θητείες – τη μια ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μετοχίου και την τρέχουσα ως Δημοτικός Σύμβουλος Λαρίσου – αποφάσισα να θέσω για ακόμη μια φορά υποψήφιος με την «Συνεργασία  Δυμαίων Πολιτών» και το Δήμαρχο Χρήστο Νικολάου. Κάναμε αρκετά πράγματα αλλά είχαμε και αρκετές αστοχίες. Αλλού τα καταφέραμε αλλού σκοντάψαμε αλλά ποτέ και πουθενά δεν δειλιάσαμε. Ιδιαίτερα ο Δήμαρχος πασχίζει καθημερινά σε μια δύσκολη εποχή να στήσει το Δήμο στα πόδια του και να τον κάνει τόπο προορισμού.   Μεταφορά των υπηρεσιών και μηδενισμός των ενοικίων, ίδρυση τμήματος ασφάλειας, επαναλειτουργία του  Ι.Κ.Α., ανόρυξη νέων γεωτρήσεων σε περιοχές που είχαν πρόβλημα είκοσι χρόνια με την ύδρευση είναι μερικά από τα σημαντικά έργα που κάναμε. Είμαι σίγουρος ότι με την ίδια μαχητικότητα, επιμονή και πάθος τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουμε και στη νέα θητεία που θα μας εμπιστευτεί ο Λαός της  Δυτικής Αχαΐας» ανέφερε ο Άγγελος Διακάτος.

«Συνεχίζουμε με τον Άγγελο το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε το 2010. Εποχές δύσκολες, εποχές τεράστιων οικονομικών δυσκοίλιων, όμως αντέξαμε. Αντέξαμε και καταφέραμε να λύσουμε το χρόνιο πρόβλημα του Μετοχίου που αντιμετώπιζε στην ύδρευση και χαιρόμαστε γιατί η Τοπική Κοινωνία το αναγνωρίζει. Αντέξαμε, διεκδικήσαμε και συνεργαστήκαμε με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ήδη λειτούργησε το πρόγραμμα ψεκασμού για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της χώρας μας,  την Καλογριά με τον Παρθενώνα της περιοχής μας,  το δάσος της Στροφυλιάς. Σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος αναδείξαμε και διεκδικήσαμε την ανακατασκευή της γέφυρας στον Λαρισό ποταμό.  Πρόκειται για την γέφυρα που βρίσκεται στο σημείο συμβολής του  ποταμού με τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο προς Καλόγρια και λόγω έλλειψης συντήρησης παρουσιάζει φθορές. Προβλέπεται η υφιστάμενη γέφυρα να καθαιρεθεί και να τοποθετηθεί νέα, μεταλλική, έτοιμη για κυκλοφορία, ενώ παράλληλα θα εκτελεστούν οι απαιτούμενες τεχνικές εργασίες. Η ανακατασκευή της γέφυρας κρίνεται άμεσης ανάγκης, καθώς ο δρόμος είναι μεγάλης κυκλοφορίας, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες αφού οδηγεί στην παραλία της Καλόγριας.  Όπως αντέξαμε στα δύσκολα και καταφέραμε πολλά πράγματα  έτσι θα συνεχίσουμε και στη νέα θητεία. Με πάθος, επιμονή και αποφασιστικότητα για το τόπο μας» τόνισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου.

Ο Άγγελος Διακάτος είναι τραπεζικός υπάλληλος και εργάζεται  στην Κάτω Αχαΐα. Είναι παντρεμένος με την Αντωνία Γεωργίου Αχαγιώτη από το Μετόχι και έχουν δυο παιδιά.

Share the Post