Γεωργιάδης από την Πάτρα: Μπορούμε νίκη στην Περιφέρεια

IMG_9303

Ως ευκαιρία της Νέας Δημοκρατίας να κερδίσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας περιέγραψε την εκλογική αναμέτρηση του ερχόμενου Μαΐου, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας χθες βράδυ στη χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Αχαΐας, σε μια μεγάλη και ενθουσιώδη εκδήλωση, η οποία αποτέλεσε από μόνη της τεκμήριο πεποίθησης νίκης στις τάξεις του κόμματος.
Την άποψη αυτή υποστήριξε ο Α. Γεωργιάδης με το σκεπτικό ότι οι ψήφοι του παλαιού ΠΑΣΟΚ θα «σπάσουν» ανάμεσα στην υποψηφιότητα του Απόστολου Κατσιφάρα και του Κώστα Σπηλιόπουλου, με το Νεκτάριο Φαρμάκη να εμφανίζεται κερδισμένος από αυτή την εξέλιξη. Η ειδικά αναφορά του στη μάχη της περιφέρειας οφείλεται στο γεγονός ότι η ΝΔ έχει δώσει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Β’ βαθμού ιδιαίτερη πολιτική σημασία.
Το κλίμα στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση της ΝΟΔΕ ήταν εορταστικό αφενός λόγω του καρναβαλικού κλίματος που επικρατεί στην Πάτρα και αφετέρου λόγω του ούριου ανέμου που πνέει στις τάξεις της ΝΔ με φόντο τις επερχόμενες εκλογές. Στελέχη και φίλοι της ΝΔ έκαναν ένα μικρό διάλειμμα από τις άλλες «υποχρεώσεις» τους και επέλεξαν να βρεθούν στο «Αρχοντικό της Ευτυχίας» για να ακούσουν τον χειμαρρώδη λόγο του αντιπροέδρου.
Ενα άλλο τμήμα της ομιλίας του αφιέρωσε ο Α. Γεωργιάδης στην κατάργηση από τον ΣΥΡΙΖΑ του νόμου που ψηφίστηκε επί υπουργίας του για τις αυξήσεις στα φάρμακα. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι η κυβέρνηση μοίρασε με αυτό τον τρόπο πολλά εκατομμύρια ευρώ σε φαρμακευτικές εταιρείες. Με την πολιτική αυτή υποστηρίζει ότι αναδεικνύεται η υποκρισία της αριστεράς σε όλο το μεγαλείο της, αλλά και όσων ακόμα ψήφισαν την κατάργηση του σχετικού νόμου χωρίς να αντιμετωπίζουν κανένα ηθικό δίλλημα.

/ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Share the Post