Αντώνης Κουνάβης και Αλέξανδρος Χάχαλης με το συνδυασμό Νικολόπουλου

IMG_9220

Δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, από διαφορετικούς χώρους και με διαφορετικές διαδρομές, που τους ενώνει το πάθος για μία μεγάλη ποιοτική αλλαγή στην Πάτρα, συντάσσονται με την προσπάθεια του Νίκου Νικολόπουλου για τον Δήμο Πατρέων.

Πρόκειται για τον γνωστό επιχειρηματία (ναυτιλιακό πράκτορα), Αντώνη Κουνάβη και τον σπουδαίο θεατρικό συνθέτη και ποιητή, Αλέξανδρο Χάχαλη.

Σχολιάζοντας τις υποψηφιότητές τους με τον συνδυασμό του «Νέα Πάτρα», ο Νίκος Νικολόπουλος, δήλωσε:

«Αυτή είναι η Νέα Πάτρα. Η πόλη της επιχειρηματικότητας, η πόλη του πολιτισμού, η πόλη των εμπευσμένων και δημιουργικών ανθρώπων. Και αποτελεί τιμή μου που δύο τέτοιες προσωπικότητες, συντάσσονται μαζί μου στον αγώνα για να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο και να ξανακάνουμε την πόλη μας, μια πόλη που με σεβασμό στην παράδοσή της θα στρέψει το βλέμμα της δυναμικά προς το μέλλον.

Όλη η Ελλάδα γνωρίζει τον σπουδαίο Αλέξανδρο Χάχαλη, τον πολυγραφότατο και πολυβραβευμένο υπηρέτη της τέχνης, τον άνθρωπο που αποκαλεί τη γενέτειρά του και πόλη του Κωστή Παλαμά, «αιώνια μήτρα του πολιτισμού». Μαζί θα δώσουμε τον αγώνα για μία Πάτρα που θα λάμψει στον χώρο των τεχνών και θα αναδείξει τα μεγάλα και σπουδαία ταλέντα της.

Και όλη η Πάτρα ξέρει τον Αντώνη Κουνάβη, τον επιτυχημένο και αυτοδημιούργητο επιχειρηματία, συνεχιστή της μεγάλης παράδοσης των ανοιχτών θαλάσσιων οριζόντων και αγωνιστή της οικονομικής και κοινωνικής αναγέννησης, που έχουμε ανάγκη. «Αυτή η πόλη πρέπει να πάψει να πηγαίνει προς τα πίσω όταν οι άλλοι πάνε μπροστά» λέει ο ίδιος. Και έχει απόλυτο δίκιο.

Μαζί τους, λοιπόν, βάζουμε πλώρη για το μέλλον. Πλώρη για την Πάτρα που αγαπάμε…»

Share the Post