Ανδρέας Νικολάου: Θα επιτρέψουμε να κυριαρχήσει στον δήμο ο ολοκληρωτισμός;

12239581_585821741556604_4594240658788516418_n-800×533

O Ανδρέας Νικολάου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Ν. Παπαδημάτου, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το εκλογικό αποτέλεσμα για την παράταξή μας «Πάτρα Ενωμένη» σαφώς και δεν μπορεί να μας ικανοποιεί, ωστόσο ήταν απόρροια αφενός του μικρού χρονικού διαστήματος που είχαμε στη διάθεσή μας κι αφετέρου της πολιτικής σύγχυσης που κάποιοι τεχνηέντως καλλιέργησαν εμβολίζοντας τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας για προσωπικό τους όφελος. Σεβόμενος την ψήφο των συμπολιτών μας και φυσικά των μελών της Νέας Δημοκρατίας και παραμένοντας πιστός στις αρχές μας και με ξεκάθαρο ιδεολογικό προσανατολισμό είμαι ενάντια σε οτιδήποτε συντηρεί τον ολοκληρωτισμό και τις καθεστωτικές αντιλήψεις του παρελθόντος που συντηρούν τη μιζέρια και την εσωστρέφεια, μετατρέποντας το Δήμο σε κομματικό παραμάγαζο.

Και προσωπικά θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ενώ θα συνεχίσω να είμαι ενάντια σε κάθε κομματική πόλωση που αναδεικνύει την ηττοπάθεια και αλλοιώνει την κοινωνική πραγματικότητα και το όραμα για την πόλη μας».

Share the Post