Ανακοίνωση Στεργιόπουλου με ονόματα υποψηφίων

stergiopoulos_aggelos

Η παράταξή μας γνωρίζοντας καλά τα προβλήματα της περιοχής, προχωρά μαζί με τους κατοίκους για να καταφέρει την μεγάλη ανατροπή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με τους νέους και ικανούς ανθρώπους να αναλαμβάνουν την ευθύνη του τόπου μας.

Αφήνουμε πίσω μας τα προσωπικά συμφέροντα, τις προσωπικές μάχες συμφερόντων που έχουν εκτεθεί πλήρως μπροστά στους πολίτες. Η ωφελιμιστική ματιά απέναντι στα “Κοινά” του κ. Χρήστου Νικολάου αλλά και του έτερου υποψήφιου, του  πρώην διευθυντή της ΔΕΔΗΕ,  κ. Σπ. Μυλωνά, καθώς και του υποστηρικτή του κ. Διον. Γκοτσούλια, έχουν ξεγυμνωθεί μπροστά στα μάτια όλων πολιτών.  

Είναι ξεκάθαρο ότι η κοινωνία κουράστηκε από τις λοιδορίες του ενός προς τον άλλο, απαιτεί λύσεις στα προβλήματά της, λύσεις δραστικές που θα καλυτερεύσουν άμεσα την καθημερινότητα όλων των πολιτών. Θέλει να αφήσει πίσω της τις αντεγκλήσεις και την ανταλλαγή ευθυνών, άλλωστε είναι ξεκάθαρη η κακοδιαχείριση των πόρων του Δήμου μας, η έλλειψη στήριξης των αδύναμων πολιτών, η αδιαφορία για το «χτίσιμο» υποδομών που θα καλύψουν πραγματικές ανάγκες, και όχι τις ανάγκες που υποδεικνύουν τα συμφέροντα συγκεκριμένων κύκλων.

Στην πρώτη γραμμή μπαίνουν νέοι άνθρωποι, με κατάρτιση, με εμπειρία και κυρίως με όραμα και ικανότητες, και με το μέλλον της περιοχής μας να περνά στα χέρια όλων μας, γιατί όλοι μαζί θα εργαστούμε μεθοδικά,  όχι μόνο για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων, την δημιουργία απαραίτητων υποδομών, αλλά και για να αναδείξουμε τον τεράστιο πλούτο του τόπου μας, την τουριστική του αξιοποίηση  σεβόμενοι πάντα το περιβάλλον, την αξιοποίηση του κομβικού σημείου που βρίσκεται η περιοχή μας, η οποία θα πρέπει και επιβάλλεται να πρωταγωνιστήσει και στον τομέα του Πολιτισμού.

Η παράταξή μας με σκληρή δουλειά θα δημιουργήσει την νέα εποχή για τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας,  ξεκινώντας από την επόμενη μέρα κιόλας με:

  • Την στήριξη των αδύναμων πολιτών, με σεβασμό πάντα στις ιδιαίτερες ανάγκες τους (Ρομά).
  • Την στήριξη της μαθησιακής διαδικασίας για όλα τα παιδιά, με συγκεκριμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.
  • Την δημιουργία συνεδρίων και εκδηλώσεων, με την συμμετοχή των αρμόδιων φορέων, για την άμεση αξιοποίηση του τουριστικού μας πλούτου, με συγκεκριμένες προτάσεις έτοιμες να τεθούν στο τραπέζι.
  • Δημιουργία πολιτιστικών εκδηλώσεων για την ενημέρωση όλων των κατοίκων της περιοχής μας.
  • Η στήριξη της Οικογένειας είναι το βασικό μας μέλημα, και για αυτό θα αξιοποιήσουμε όλα τα εφόδια που διαθέτει ο δήμος μας.

Η αξιοποίηση του θαλασσίου μετώπου και του αρχαιολογικού μας πλούτου είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας

Η  ΕΛΠΙΔΑ επιστρέφει στον τόπο μας!

Ήδη έχουν  πιάσει δουλειά οι ακόλουθοι υποψήφιοι:

Αλεξανδρόπουλος Νικόλαος

Αμαξάς Παναγιώτης

Ανδρικόπουλος Γεώργιος

Ανδρουτσόπουλος Βασίλειος

Γεωργόπουλος Γεώργιος

Γιαννόπουλος Σάκης

Διαμαντόπουλος Παναγιώτης

Θωμάς Στέφανος

Κωστόπουλος Κίμωνας

Κωστοπούλου Νίκη

Λαδά Ιωάννα-Βασιλική

Μεντζελόπουλος Χρήστος

Νταργαράς Ανδρέας

Ντούμα Μαρία

Παναγιωτόπουλος Γεώργιος

Παυλοπούλου Νίκη

Σαλαμαλίκης Ιωάννης

Σταθοπούλου Ιωάννα

Σωτηροπούλου Ανδριάννα

Με τα μανίκια σηκωμένα είναι και οι υποψήφιοι που σύντομα θα ανακοινώσουμε…

 

Για την Δημοτική παράταξη «Ελεύθεροι πολίτες Δυτικής Αχαΐας – Ελπίδα» ο υποψήφιος Δήμαρχος Στεργιόπουλος Άγγελος.

Share the Post