Αιγιάλεια: Υποψήφιος με την παράταξη Καλογερόπουλου ο Παναγιώτης Λιαμης

ΦΩΤΟ-ΛΙΑΜΗΣ-620×420

Κατάγομαι από την Ελίκη Αιγιαλείας. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και εργάζομαι  σε ιδιωτική Κλινική στην Πάτρα. Είμαι παντρεμένος με την Νατάσσα Μαστροκούκου και εκτελώ καθήκοντα Προέδρου στο Σωματείο Λύκοι Αιγιάλειας  με τμήματα τένις και γυναικείου ποδοσφαίρου.

Οι γονείς μου με έμαθαν να μην υποχωρώ στις βασικές αξίες που με δίδαξαν, αλλά να παλεύω  για τα ιδανικά με εργατικότητα, τιμιότητα και θετική ενέργεια.

Η συμμετοχή μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές δεν έχει καμία σχέση με κομματικές, ιδεολογικές και πολιτικές αγκυλώσεις, ούτε και με προσωπικές φιλοδοξίες, αλλά έχει ως σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία  θα  στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Η απόφασή μου είναι αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού  και της άποψής μου ότι το σημαντικότερο βήμα για ένα καλύτερο μέλλον είναι η συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα. Δεν είναι μόνο  υποχρέωση στα δημοκρατικά μου πιστεύω, αλλά και καθήκον προκειμένου να δούμε το Δήμο μας σε μια άλλη τροχιά προόδου και ελπίδας με διαφάνεια στη διαχείριση των πόρων και  με κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πολίτες της.

Θα παλέψω για μια αυτοδιοίκηση που έχει ως όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες και προτάσεις αξιοποιώντας στην πράξη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το όραμα μου για τον τόπο μου.

Ως Πρόεδρος σε αθλητικό σωματείο της περιοχής, σε κάτι τόσο καινοτόμο όπως  η πρώτη γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αιγιάλειας, η οποία  αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στόχος μου είναι η αξιοποίηση των πόρων, προκειμένου να αναπτυχθεί ο μαζικός αθλητισμός παρέχοντας ευκαιρίες άθλησης σε όλους ανεξαίρετα τους πολίτες, είτε ενδιαφέρονται να κάνουν πρωταθλητισμό είτε απλά να ασκηθούν. Σήμερα οι πολιτιστικοί και αθλητικοί φορείς της Αιγιάλειας αντιμετωπίζουν  προβλήματα εξαιτίας της δημοτικής αδιαφορίας.

Κρίνω αναγκαίο για την προκοπή αυτού του τόπου να συμπορευτώ στο πλευρό του κ Καλογερόπουλου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου, καθώς μπορεί σε δύσκολες συγκυρίες για τον τόπο μας να τα καταφέρει. Έχει την εμπειρία συμμετοχής και ενασχόλησης με τα κοινά και της εκπροσώπησης των συμπολιτών του. Πιστεύω και συντάσσομαι πλάι του, προκειμένου εμείς και τα παιδιά μας να έχουμε ένα καλύτερο αύριο.

Ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης σας ! Υπόσχομαι να την τιμήσω!

Share the Post