Αιγιάλεια: Παρέμβαση Γούτου για την εγκληματικότητα – Συνεργασία με την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ

Χρηστος-Γουτος-620×420
Από την Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:«Με αφορμή τα απανωτά περιστατικά εγκληματικότητας, τα οποία καταγράφονται σε διάφορες περιοχές της Αιγιάλειας, εις βάρος  ανυποψίαστων δημοτών, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, είχε σήμερα συνεργασία με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Ελλάδα.
Ο κ. Γούτος, λαμβάνοντας μηνύματα ανασφάλειας κατοίκων  από Τοπικές Κοινότητες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας – Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Κοτρωνιά, στον οποίο εξέθεσε τον έντονο προβληματισμό του για τα ανησυχητικά συμβάντα, τα οποία – αν και μειούμενα – συνεχίζουν να προκαλούν αναστάτωση στον τοπικό πληθυσμό.
Ο επικεφαλής της νέας Δημοτικής Παράταξης «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» Χρήστος Γούτος, αφού ενημερώθηκε, από τον κ. Κοτρωνιά, για την ενίσχυση της «Ομάδας ΔΙΑΣ» και των κλιμακίων της «ΟΠΚΕ», του ζήτησε να πράξει ότι επιπλέον είναι υπηρεσιακά εφικτό, για την προστασία της ανθρώπινης ζωής και περιουσίας των δημοτών της Αιγιάλειας. Συμφώνησαν δε, να βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία, για την καλύτερη – δυνατή αστυνόμευση της περιοχής.
Αμέσως μετά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γούτος, δήλωσε:
«Αναγνωρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ, των αξιωματικών και των μάχιμων αστυνομικών στην Αιγιάλεια και είμαστε δίπλα τους στο δύσκολο έργο που επιτελούν. Είναι όμως διαρκής η ανάγκη ενίσχυσης της τοπικής ΕΛ.ΑΣ, ώστε να νιώσει ο συνδημότης ασφαλής. Ως νέα Δημοτική Αρχή, θα ασκήσουμε κάθε μορφή πίεσης προς την Πολιτεία, για να δώσει στην Αιγιάλεια εκείνα «τα όπλα» προστασίας των κατοίκων, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της, κυρίως κατά τη διάρκεια της τουριστικής και παραθεριστικής περιόδου. Θέλουμε οι συνδημότες και οι επισκέπτες να νιώθουν ασφαλείς στον τόπο μας  και δεν θα σταματήσουμε ούτε  στιγμή να αγωνιζόμαστε γι’ αυτό».

Share the Post