Αιγιάλεια: Ο Χρήστος Χριστόπουλος υποψήφιος με την Βασιλική Ψυχράμη

Untitled-1
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Έχοντας διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου ζώντας και δουλεύοντας στην Αιγιάλεια, έβλεπα πάντα έναν τόπο με μοναδικό φυσικό πλούτο και απερίγραπτη ομορφιά, που έμενε διαχρονικά αναξιοποίητος. Έχοντας την βαθιά πεποίθηση ότι οι αλλαγές έρχονται μέσα από ατομικές πρωτοβουλίες και συλλογικές προσπάθειες, ένιωσα την ανάγκη να προσπαθήσω ως νέος άνθρωπος με αγάπη για τον τόπο μου και όραμα για μια καλύτερη Αιγιάλεια, να εκπροσωπήσω επάξια τη γενιά μου ασχολούμενος με τα κοινά, θεωρώντας ότι συμπορευόμενος με ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, αξιοσύνη και προπαντός εντιμότητα, μπορώ να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων του δήμου μας.
Όταν μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αποφάσισα να συνταχθώ με την υποψήφια Δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη, θεωρώντας τιμή αλλά ταυτόχρονα και υποχρέωσή μου να προσπαθήσω μαζί της, ως ενεργός πολίτης, να πετύχουμε τις πολυπόθητες εκείνες αλλαγές που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη του τόπου μας και στην επίτευξη ενός καλύτερου και ποιοτικότερου μέλλοντος για το σύνολο των δημοτών αλλά και για τον καθέναν από μας.
Σύντομο Βιογραφικό
Ο Χρήστος Χριστόπουλος του Οδυσσέα γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1989 στον Χολαργό Αττικής. Αποφοίτησε το 2006 από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Αιγίου και εισήχθη στο Τμήμα Μαθηματικών της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε ως τεχνικός και reviewer Η/Υ, ενώ από το 2017 παρακολουθεί το προπτυχιακό πρόγραμμα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στο Τμήμα της Πληροφορικής. Το 2010 επέστρεψε στη γενέτειρά του, όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην παραλία της Άκολης, καθώς και στον πρωτογενή τομέα της αγροτικής παραγωγής. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο, ενώ ήδη από το 2017 συμμετέχει στη διοίκηση του αθλητικού συλλόγου “Άβυθος 2017”. Είναι νυμφευμένος.

Share the Post