Αιγιάλεια: Δύο ακόμα υποψηφιότητες με τη Βασιλική Ψυχράμη

CACHE_650X650_1_511889-620×420
Δήλωση συμπόρευσης με την υποψήφια δήμαρχο Βασιλική Ψυχράμη, δημοσιοποίησε ο νέος δημοτικός σύμβουλος Αιγιάλειας και τ. αντιδήμαρχος Αιγίου Γιώργος Γκίκας, τονίζοντας:
«Με αίσθημα ευθύνης και αισιοδοξίας για την προοπτική και την ανάπτυξη του δήμου, συντάσσομαι με την κ. Ψυχράμη και την φιλοσοφία που εκπροσωπεί για ένα δήμο που δημιουργεί προϋποθέσεις, ανοίγει ορίζοντες, απαντά σε προκλήσεις για ανάπτυξη». Ο Γ. Γκίκας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο, είναι παντρεμένος με την έμπορο Μαρία Χριστοδουλοπούλου και έχουν δυο κόρες. Εχει αποφοτήσει από τη Λογιστική ΤΕΙ Πάτρας και εργάζεται στη ΔΟΥ Αιγίου.
Από το 1999 έως 2006 ήταν δημοτικός σύμβουλος Αιγίου και αντιδήμαρχος οικονομικών με αξιοσημείωτο έργο την πλήρη διαφάνεια. Εχει θητεία ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου και Πρόεδρος Σχολικών Επιτροπών
Εξάλλου, ο επιχειρηματίας Βασίλης Μελισσουργός, με ανακοίνωσή του επέλεξε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση, με μοναδικό κριτήριο την πρόοδο και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου. «Η υποψήφια δήμαρχος Βασιλική Ψυχράμη με την σταθερή πορεία της, έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει δύσκολες συνεργασίες, χωρίς να εγκαταλείπει αρχές και στο πρόσωπό της αναγνωρίζω την αιγιώτισσα σιδηρά κυρία, έτοιμη να μας βγάλει από το τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει από δεκαετίας και πλέον».
Ο Β. Μελισσουργός του Στέλιου και της Παρασκευής γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Τέμενη Αιγίου, γόνος αγροτικής οικογένειας και ασχολείται με την καλλιέργεια σταφίδας, εσπεριδοειδών κι ελαίων. Εχει διατελέσει ιεροψάλτης και πρόσφατα εξελέγη πρόεδρος του Συλλόγου Ιεροψαλτών Αιγιάλειας. Είναι συνιδιοκτήτης καταστήματος υπηρεσιών διαδικτύου στο Αίγιο.

Share the Post